Projekt

Alla kunder är inte vita medelålders män – och kvinnor vill inte bli reducerade till en hudkräm! Vi har lång erfarenhet av att arbeta med affärsstrategi, produktutveckling och marknadsföring ur ett användarperspektiv. Läs mer om hur vi jobbar och våra erbjudanden här.

Vi på Ampersand är kanske mest kända från att ha varit projektledare och initiativtagare till Volvos konceptbil YCC. När vi gjorde YCC hade vi tesen ”om du uppfyller kvinnors förväntningar så överträffar du mäns”. Denna tes bär vi med oss i många av de projekt vi arbetar i idag.  Lär dig mer om YCC här.

Idébåten All Aboard togs fram med fokus på att inkludera kvinnors önskemål, utan att exkludera männens. Detta resulterade i en rad innovation och uppskattade idéer som gör båtlivet bättre för alla. Vill du veta mer om idébåten All Aboard? Klicka här.


Nedan finner du ett urval av de företag och organisationer vi arbetat med och för.

Stenungsunds kommun, EY Moscow, EY Amsterdam, IHM, Swedish Match, Resmed, Northern Well, Teknik College Örebro, Göteborgs Tekniska Gymnasium/College, Partnerskap för Framgång, Svenskt Marintekniskt Forum, Steen & Ström, Jenssen och Scheele, Tunga fordon Växjö, IKEA Villnius, Automations klustret i Västerås, Centre National de Research, CNRS Paris, Beckmans Akademi, Kvinnors köpkraft, Safer, Kvinnan i trafiken, Buisness at heart, Kvindebilen, Ingenjörsvetenskapsakademin IVA, White arkitekter, Astra Tech, Riksbyggen, Microsoft, ProVikings forskarskola, Luleå universitet, Chalmers, Florida International University.