Om Oss

Ampersand grundandes 2008 med idén om att det är viktigt att se nya och osedda kundgrupper för framtida affärsmöjligheter. Ampersand är ett affärsutvecklingsföretag som alltid arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där kunden är med från början till slut.

Vi som startade Ampersand, Elna, Tatiana, Camilla och Maria möttes då vi jobbade på Volvo Personvagnar och fick möjligheten att tillsammans skapa konceptbilen YCC. En konceptbil som lyssnar på kvinnans önskemål utan att för den delen exkludera mannen.
Vi lärde oss så mycket att vi ville ta våra lärdomar till andra branscher.


Camilla Tonnqvist Palmertz

Camilla Tonnqvist Palmertz är civilingenjör inom maskinteknik från Chalmers med över tjugo års erfarenhet av bilsäkerhet. Camilla har sina rötter i Volvo Personvagnar där hon har arbetat som biomekaniker, med människokroppens tolerans mot krockvåld. Hon har bland annat varit involverad i utvecklingen av världens första sidokrocksgardin, arbetat med aktiv säkerhet och med Volvos automatparkeringssystem. Kunden och användarperspektivet har alltid varit i fokus för Camilla.


Tatiana Butovitsch Temm

Tatiana Butovitsch Temm är från början journalist med erfarenhet från både dagspress och industri. På Volvo Personvagnar arbetade hon som ansvarig för avdelningen Corporate Communications. I YCC-projektet, som handlade om den sk kallade tjejbilen, var hon kommunikationsansvarig och ledde hela den strategiska planen för lansering och kommunikation. Sedan dess har hon arbetat med kommunikations- och innovationsfrågor i samt med industrin. Att hitta nya vägar och nya affärsområden har alltid intresserat Tatiana.


Tillsammans driver de affärsutvecklingsföretaget Ampersand, som specialiserar sig på att hjälpa företag och organisationer att hitta och fråga osedda kunder, analysera deras svar samt rekommendera företagen vilka steg att ta härnäst.


Kontakta oss!

E-Mail: tatiana@ampersand.info camilla.palmertz@ampersand.info

Tel: +46 735 14 40 40